Προφίλ

Σύντομο Βιογραφικό

Η Κατερίνα Μπιμπισίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ορεστιάδα Έβρου, είναι απόφοιτος της Πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του τμήματος Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Σύγχρονες Γεωδαιτικές Εφαρμογές .

Είναι επίσης Πιστοποιημένος Αδειούχος Ενεργειακός Επιθεωρητής.

Παρακολουθεί σεμινάρια πάνω στις νέες εξελίξεις της επιστήμης της και τις νέες τεχνολογίες. Ενημερώνεται συνεχώς για τις άλλαγές στην Ελληνική νομοθεσία που σχετίζονται με τις υπηρεσίες που παρέχει.

Έχει πολυετή εμπειρία στις τοπογραφικές και πολεοδομικές εφαρμογές και τις μετρήσεις πεδίου.

Εργάστηκε σε Γραφεία τοπογραφικών μελετών στην Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια δραστηριοποιήθηκε με δικό της τεχνικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πλέον δραστηριοποιείται στον νομό Έβρου με Τεχνικό Γραφείο Τοπογραφικών και λοιπών Πολεοδομικών Εφαρμογών στην Ορεστιάδα.

Διατηρεί δίκτυο συνεργαζόμενων Μηχανικών στην Βόρειο Ελλάδα.

Από το 2019 έχει εισέλθει δυναμικά στον χώρο των Α.Π.Ε. συμμετέχοντας στην ανάπτυξη και κατασκευή 60 Φωτοβολταικών Πάρκων των 100 Kw, 8 Φωτοβολταικών Πάρκων των 500 Kw και και 1 ενεργειακής κοινότητας 1 Mw στην περιοχή του Βόρειου Έβρου.

To 2020 ξεκινήσαμε την ανάπτυξη έργου 500 Μw στην περιοχή του Σουφλίου το οποίο έχει λάβει την άδεια παραγωγού.

Επίσης το 2020-2021 αναπτύξαμε συνολικά 108 Μw σε πάρκα άνω του 1 Μw στην περιοχή του Έβρου.

 

Και συνεχίζουμε!

 

 

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υψηλή ακρίβεια και αξιοπιστία

ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ - ΧΑΡΑΞΕΙΣ

Γεωδαιτικός σταθμός υψηλής ακρίβειας FOCUS SPECTRA 6+ 5’’ με τεχνολογία μέτρησης και χωρίς πρίσμα, ακρίβεια, 15cc ±(2+2ppm x D) mm που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα, ακρίβεια και μεγάλη αξιοπιστία. Λειτουργικό WINDOWS και λογισμικό μετρήσεων και σχεδιασμού στο πεδίο.

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ GPS

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ GPS

ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΑ - ΧΑΡΑΞΕΙΣ

Τοπογραφικό GPS SOUTH G1 δύο συχνοτήτων, χρήση δορυφόρων GPS, GLONASS και GALILEO, BEIDOU υψηλής ακρίβειας, με σύνδεση mobile internet στο πανελλαδικό δίκτυο μόνιμων σταθμών αναφοράς GNSS Το U.R.A.N.U.S. της TREE COMPANY CO. AEBE είναι ένα GNSS δίκτυο μόνιμων σταθμών αναφοράς με συνδρομητική χρήση που παρέχει υψηλής ποιότητας διορθώσεις GPS, GLONASS, GALILEO, BEIDOU με επίγειους σταθμούς, με ακρίβεια RTK – NRTK (1 - 3 cm 3D), Επίλυση του δικτύου και συνόρθωση, Ένταξη του δικτύου στο σύστημα HTRS07 του HEPOS για απόλυτη σύμπτωση συντεταγμένων και λογισμικό σχεδίασης και επίλυσης στο πεδίο.

DRONE

DRONE

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ

Τηλεκατευθυνόμενο Ελικόπτερο DJI PHANTOM 2 εφοδιασμένο με GPS, γυροσκόπικό βραχίονα τριών διαστάσεων 3D σταθεροποίησης κάμερας, κάμερα GOPRO HERO3+ BLACK EDITION, με δυνατότητα λήψης υπερυψηλής ανάλυσης βίντεο και φωτογραφιών.

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

4 X WORKSTATION HP Z400 8 CORES XEON PC, LAPTOP WORKSTATION HP, εξειδικευμένα λογισμικα ZWCAD, AUTOKENAK κ.α.